Miami Heat
Miami, FL | 21 juli
Snorkeltur i Biscayne National Underwater Park dagens fina utflyktsmål och vi startade bilen tidigt och checkade ut från hotellet. Bilen rullade fint fram längs the highway och vi kom till nationalparken i god tid innan snorklingen skulle dra igång. Dock lite sämre besked i kassan då damen meddelade att det var för lite folk för att dom skulle åka ut med båten. Lillebror Kaustinen inte så värst happy men hoppet tändes då det dök upp lite folk som skulle joina och tillslut fick vi lägga en mellanskillnad på tio dollar per skalle för tre saknade personer så att båten kunde lägga ut. Annars extremt mycket mygg och vristerna och benen förmodligen totalt paj inom någon dag.
Åka båt
Efter ungefär 45 minuters båtåkning kom vi till ett extremt rev och slängde på oss the simfötter och hoppade ner i vattnet. Sykt varmt som vanligt och känslan väldigt fin. Dock meddelade gubben att han skulle göra ett speciellt tecken ifall det kom nån haj och man blev sådär skönt skraj (rim).
Eftersom vi saknar underwaterkamera kan jag dessvärre inte bjuda på några foton på världen under ytan men vi kan summera till fyra blåa fiskar, tio fiskar med gula färger, stort stim med alla möjliga färger, ytterligare ett stim med gråa färger och så några extremt bigga fiskar på botten som stod och dunkade huvet i en sten. Lillebror Kaustinen gjorde ett stort fynd annars när han hittade en ölflaska på botten.
Precis innan hopp i havet
Sedan åter färd in till Miami Beach och incheckning på nytt hotell, lite längre norrut. Väldigt stort och fint rum med havsutsikt, alla nöjda. Taxi till italienskt-argentinskt matställe som Lonely Planet-boken rekommenderade och harre, vilket ställe. Inleder med en svår Peroni och följer upp med carpaccio, kycklingcaprese tillsammans med pasta och tomatsås och avslutar med tiramisu. Fantastiskt. Vilken matupplevelse.
Bättre öl.
Kaos-carpaccio.
Sedan en ny Bud light-smak, golden wheat med koriander och lite citron. Väldigt fräsch. Mycket sommar. Bra. Sängen.
På återhörande.
/Last days of disco
Snorkeltur i Biscayne National Underwater Park dagens fina utflyktsmål och vi startade bilen tidigt och checkade ut från hotellet. Bilen rullade fint fram längs the highway och vi kom till nationalparken i god tid innan snorklingen skulle dra igång. Dock lite sämre besked i kassan då damen meddelade att det var för lite folk för att dom skulle åka ut med båten. Lillebror Kaustinen inte så värst happy men hoppet tändes då det dök upp lite folk som skulle joina och tillslut fick vi lägga en mellanskillnad på tio dollar per skalle för tre saknade personer så att båten kunde lägga ut. Annars extremt mycket mygg och vristerna och benen förmodligen totalt paj inom någon dag.
Åka båt
Efter ungefär 45 minuters båtåkning kom vi till ett extremt rev och slängde på oss the simfötter och hoppade ner i vattnet. Sykt varmt som vanligt och känslan väldigt fin. Dock meddelade gubben att han skulle göra ett speciellt tecken ifall det kom nån haj och man blev sådär skönt skraj (rim).
Eftersom vi saknar underwaterkamera kan jag dessvärre inte bjuda på några foton på världen under ytan men vi kan summera till fyra blåa fiskar, tio fiskar med gula färger, stort stim med alla möjliga färger, ytterligare ett stim med gråa färger och så några extremt bigga fiskar på botten som stod och dunkade huvet i en sten. Lillebror Kaustinen gjorde ett stort fynd annars när han hittade en ölflaska på botten.
Precis innan hopp i havet
Sedan åter färd in till Miami Beach och incheckning på nytt hotell, lite längre norrut. Väldigt stort och fint rum med havsutsikt, alla nöjda. Taxi till italienskt-argentinskt matställe som Lonely Planet-boken rekommenderade och harre, vilket ställe. Inleder med en svår Peroni och följer upp med carpaccio, kycklingcaprese tillsammans med pasta och tomatsås och avslutar med tiramisu. Fantastiskt. Vilken matupplevelse.
Bättre öl.
Kaos-carpaccio.
Sedan en ny Bud light-smak, golden wheat med koriander och lite citron. Väldigt fräsch. Mycket sommar. Bra. Sängen.
På återhörande.
/Last days of disco
Kommentarer
Trackback